Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Vogelgriep in Biddinghuizen: maatregelen
> KNHS in gesprek met Rens Plandsoen over positie
> FNRS leukste verenigingsbureau van Nederland
> Ger Huijer voorgesteld als ledenraadslid
spacer spacer
Dekking basisongevallenverzekering voor ruiters aangepast per 1 januari
8 december 2017
Alle paardensporters met een KNHS-lidmaatschap zijn collectief verzekerd voor ongevallen - die betrekking hebben met de omgang met paarden - met een standaard dekking via verzekeraar MeeĆ¹s.

more
spacer
spacer
spacer
8 december 2017
In Biddinghuizen is bij een vleeseendenbedrijf vogelgriep vastgesteld. Het besmette bedrijf wordt geruimd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
spacer
spacer
spacer
1 december 2017
De FNRS is uitgeroepen tot Leukste Verenigingsbureau van Nederland! Aan de wedstrijd, uitgeschreven door De Nederlandse Associatie en CCI Groep, deden zestien brancheverenigingen mee en de FNRS kwam als beste uit de bus.
spacer
spacer
spacer
29 november 2017
Het nieuwe jaar nadert en dat betekent traditiegetrouw dat er ook een nieuwe agenda van Vente Paardenvoeding verschijnt.
spacer
spacer
spacer
10 november 2017
Donderdagavond 9 november heeft de KNHS haar jaarplan en bijbehorende begroting voor 2018 gepresenteerd. Het plan kondigt een koerswending aan.
spacer
spacer
spacer
8 december 2017
KNHS is met Rens Plandsoen in gesprek over haar positie. Reden hiervoor is een verschil van inzicht in de wijze waarop aan de organisatie leiding moet worden gegeven.
spacer
spacer
spacer
4 december 2017
De KNHS-verenigingen zijn sinds november 2017 vertegenwoordigd in de ledenraad van de KNHS. De heer Ger Huijer is voorgesteld om de verenigingszetel in te vullen.
spacer
spacer
spacer
5 december 2017
Esther Huisman (Q4HorseProfile) schreef een boek over natuurlijke gedragsvoorkeuren bij mensen en paarden, dat FNRS-ondernemers met 25% korting kunnen bestellen. Leuk eindejaarsgeschenk!
spacer
spacer
spacer
25 november 2017
Bij de 2017-editie van partneruitgave van de FNRS Zaken heeft u een couponboekje ontvangen met najaars- en beursaanbiedingen. Een groot deel van deze aanbiedingen geldt nog steeds!
spacer
spacer
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS