Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Informatieplicht energiebesparing
> De verzekeringsproblematiek
> AVG-programma 1 jaar verlengd
> Kijkje in de Keuken juni editie
> Nieuw seizoen instructeursopleidingen
> 100 gratis asbestscans in Overijssel
spacer spacer
Informatieplicht Energiebesparing
7 juni 2019
Vanaf 1 januari 2019 geldt de informatieplicht energiebesparing. Dit houdt in dat bedrijven die meer dan 50.000 kWh elektriciteit óf 25.000 m3 gas per jaar verbruiken, energiebesparende maatregelen moeten nemen die zich binnen 5 jaar terugverdienen. Qua elektriciteitsverbruik voldoen de meeste FNRS-leden aan deze eis.

more
spacer
spacer
spacer
7 juni 2019
Veel hippische ondernemers zijn tot hun grote schrik de afgelopen periode geconfronteerd met veranderingen in de aansprakelijkheidsverzekering. Het betreft grote verhogingen van de verzekeringspremie en het eigen risico, die het gevolg zijn van de uit balans geraakte verhouding tussen premie en schadelast. De FNRS heeft samen met haar partner AON uitgebreid onderzoek gedaan naar de onderliggende oorzaken.
spacer
spacer
spacer
7 juni 2019
De nieuwe privacywet, de AVG, deed veel stof opwaaien en zorgde voor extra werk voor bedrijven en verenigingen. Sinds 25 mei 2018 worden de regels uit deze wet gehandhaafd. De FNRS richtte, samen met de KNHS en de Stichting AVG Verenigingen een online programma op voor haar leden. U kunt nog een extra jaar gebruik maken van dit programma.
spacer
spacer
spacer
7 juni 2019
Inmiddels is het een traditie geworden dat de FNRS twee keer per jaar een Kijkje in de Keuken organiseert voor haar leden. Ook voor deze editie hebben we weer drie unieke en inspirerende ondernemers bereid gevonden om u een kijkje achter de schermen te geven.
spacer
spacer
spacer
7 juni 2019
Het opleidingsseizoen 2019-2020 gaat weer van start met een breed opleidingsaanbod. De inschrijving voor de opleidingen Aspirant Instructeur Mennen, Instructeur Basissport Allround en Instructeur Basissport Manege is vanaf nu geopend. Deze opleidingen starten in het najaar.
spacer
spacer
spacer
7 juni 2019
De Provincie Overijssel wil eigenaren van locaties waar veel jongeren/kinderen komen, helpen om asbest aan te pakken. Aan deze groep stelt ze 100 gratis inventarisaties van asbestdaken beschikbaar.
spacer
spacer
Kijkje in de Keuken september
12
SEPTEMBER
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS