Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Nieuwe partner: MAIN Energie
> Bestel boeken en spel met korting
> FNRS werkt samen met PaardenPraatTV
spacer spacer
MAIN Energie nieuwe partner FNRS: voordeel voor u!
7 juli 2016

Als brancheorganisatie is de FNRS continu op zoek naar manieren om het ondernemen voor u nog leuker, makkelijker en voordeliger te maken. We zijn dan ook zeer verheugd dat we u kunnen vertellen de FNRS vanaf deze maand samenwerkt met MAIN Energie.

Alle FNRS-leden kunnen profiteren van deze samenwerking. U profiteert dan van een ledenkorting van 10% op uw huidige leveringstarief (afhankelijk van de ontwikkelingen in de energiemarkt).


more
spacer
spacer
spacer
5 juli 2016
Afgelopen week is de tweede FNRS Zaken uitgekomen. Het thema van deze uitgave is Veiligheid.
spacer
spacer
spacer
1 juli 2016
Youtubekanaal PaardenPraatTV is ontzettend populair bij (jonge) ruiters. Daarom hebben de FNRS en PaardenPraatTV de handen ineen geslagen.
spacer
spacer
spacer
7 juli 2016
Wegens grote belangstelling organiseren de KNHS en FNRS op 19 juni een extra informatiebijeenkomst over de vernieuwde ruiteropleiding voor zowel manegehouders als instructeurs.
spacer
spacer
spacer
27 juni 2016
De FNRS werkt samen met ABAB Accountants en Adviseurs. Zij maken jaarlijks de Bedrijfsvergelijking paardenhouderij. Dit jaar kunt ook u als FRNS-lid hieraan deelnemen.
spacer
spacer
spacer
1 juli 2016
Op vrijdag 9 september is het Hippisch Ondernemerscongres 2016! Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot een hoogtepunt van professioneel hippisch Nederland. Het thema van dit jaar is Horsepitality; gastvrijheid in de paardenbranche. Komt u ook?
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
30 juni 2016
De FNRS is partner van het nieuw te lanceren internetplatform Universal Horse Data. Vanaf 2 augustus is de uitgebreide website, een combinatie van social media, Google en Marktplaats, in de lucht.
spacer
spacer
Hippisch Ondernemerscongres
9
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS