Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> De nieuwe FNRS
> Opleiding Manege Instructeur Basissport
> Pilot F-proeven testen?
> Factuur Stichting Reprorecht ontvangen?
> En meer
spacer spacer
Laatste spreker Ondernemerscongres bekend!
4 augustus 2015
Top spreker Guido Thys "de bedrijfsverloskundige" definitief bevestigd. Hij is een waardevolle toevoeging aan het congres.

more
spacer
spacer
spacer
6 augustus 2015
De FNRS heeft de laatste tijd flinke stappen gezetten. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen en wat onze toegevoegde waarde is.
spacer
spacer
spacer
6 juli 2015
Met de nieuwe opleiding Manege Instructeur Basissport kunt u zelf uw instructeurs begeleiden bij u op het terrein. Grijp nu uw kans om de instructeur op te leiden waar u wat aan heeft!
spacer
spacer
spacer
4 augustus 2015
FNRS en KNHS hebben een online systeem ontwikkeld die de administratie rondom de F-proeven vergemakkelijkt. Om de eventuele meerwaarde te testen hebben we u nodig! Wilt u de pilot testen?
spacer
spacer
spacer
3 augustus 2015
Niet alleen muzikanten en producenten hebben recht op een vergoeding voor het kopiƫren van hun werk. Schrijvers, fotografen, uitgevers, vertalers, vormgevers en illustratoren hebben hier ook recht op. Deze vergoeding wordt verzorgd door de Stichting Reprorecht.
spacer
spacer
spacer
24 juli 2015
Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het paardrijden. De FNRS steunt daarom de bijscholing Fit& Veilig. Schrijf u nu in en leer hoe u veilig moet vallen en blessures kunt voorkomen!
spacer
spacer
Hippisch Ondernemerscongres 2015
11
SEPTEMBER
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS