Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Wordt uw kantine de gezondste?
> Collectieve regeling Buma/Stemra en Sena
> Stal Boshoven timmert aan de weg
spacer spacer
Ledenraadsverkiezingen
3 november 2015

Dit najaar vinden de verkiezingen plaats voor de nieuw te vormen ledenraad van de FNRS. Onlangs heeft u een brief ontvangen waarin we uitleggen waarom er verkiezingen zijn, wat de ledenraad doet, hoe deze is samengesteld en hoe u zich kandidaat kunt stellen. Stelt u zich verkiesbaar? 


more
spacer
spacer
spacer
2 november 2015
De sector paardenhouderij en het welzijn van paarden in het bijzonder heeft de aandacht van het Europees Parlement. Op woensdag 21 oktober jongstleden werd er een bijeenkomst gehouden waar het EU rapport ‘Verwijder de oogkleppen’ werd gepresenteerd.
spacer
spacer
spacer
3 november 2015
Wilt u ook lid worden van onze collectieve regeling en genieten van korting tot wel 40%? Stuur dan voor 15 november 2015 het inschrijfformulier naar ons retour.
spacer
spacer
spacer
3 november 2015
Sligro wil de FNRS leden hierbij graag ondersteunen. Deze winter komen onze mensen bij u langs met het pakket voor de gezonde kantine. Wordt u de gezondste kantine?
spacer
spacer
spacer
2 november 2015
Stal Boshoven in Riethoven timmert zowel nationaal als internationaal flink aan de weg. De vijf sterren IST stal van Janneke van der Riet richt zich op het trainen van dressuurpaarden en opleiden van talentvolle ruiters. Haar pupillen komen onder andere uit Nederland, Taiwan, Japan en Egypte.
spacer
spacer
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS