Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Reactie FNRS op rapport Misstanden in Maneges
> Uitnodiging Opfokbijeenkomst
> Vacature: FNRS-accountmanager Zuid-Nederland
spacer spacer
FNRS-bedrijven gepromoot in VROUW magazine
30 april 2018
Paarden zijn de leukste dieren. Dat wisten wij al. Na dit weekend weten ook alle VROUW lezeressen dit. Voor wie nog niet eerder heeft paardgereden maar dat stiekem toch wel eens zou willen is er een jaar lang gratis paardrijden te winnen. Op een FNRS-manege natuurlijk!

more
spacer
spacer
spacer
2 mei 2018
Kom naar de opfokbijeenkomst op dinsdag 29 mei! Het belooft een interessante middag te worden, waarin veel aandacht is voor geboortebegeleiding en de juridische aspecten die hiermee samenhangen. De bijeenkomst wordt gegeven bij Veldhuisen Stables Nigtevecht, centraal in Nederland. 

spacer
spacer
spacer
2 mei 2018
Op zaterdag 5 mei ondersteunt Defensie Helikopter Commando het Nationaal Comité 4 en 5 mei met de jaarlijkse bevrijdingsvluchten. Drie helikopters vertrekken vanaf vliegbasis Gilze-Rijen naar de diverse bevrijdingsfestivals.
 
spacer
spacer
spacer
30 april 2018

In verband met het vertrek van onze Limburgse collega en de behoefte aan een helpende hand in het drukke Zuid-Holland zoeken wij:
Accountmanager Zuid Nederland
Fulltime, tijdelijke functie tot eind 2018

spacer
spacer
spacer
23 april 2018
Naar aanleiding van een ongelukkig incident vorig jaar augustus in Eemnes waarbij een luchtballon in een weide met paarden terecht kwam is de FNRS met de KNVVL in gesprek gegaan.
spacer
spacer
spacer
11 april 2018
Dinsdag 10 april werd er op het RTL Nieuws op RTL4 het item ‘misstanden in maneges’ vertoond over een onderzoek dat is gehouden door Dier&Recht naar paardenwelzijn op 53 maneges.
spacer
spacer
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS