Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Kortingscode Kompas Veiligheidsgroep
> Regiobijeenkomsten Zwolle en Nuenen
> Wordt u Hippisch Ondernemer van het Jaar?
spacer spacer
FNRS-webshop volledig vernieuwd
4 april 2018
De webshop van de FNRS is volledig vernieuwd om te voldoen aan de vernieuwde privacywetgeving én de eisen van deze tijd. Via de webshop bestelt u vlaggen, banieren, lesovereenkomsten en al uw andere drukwerk en promotiemateriaal bij Drukkerij Twello.

more
spacer
spacer
spacer
4 april 2018
Deze en volgende week organiseert de FNRS de regiovergaderingen weer. Dinsdag 10 april zijn we te gast bij Manege Zwolle in Zwollen en donderdag de twaalfde bent u nog van harte welkom bij Manege Hooidonk in Nuenen.
spacer
spacer
spacer
4 april 2018
Vanaf 25 mei 2018 moet moeten alle bedrijven en verenigingen voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De FNRS en KNHS ondersteunen u hierbij.
spacer
spacer
spacer
4 april 2018
Kompas Veiligheidsgroep en de FNRS zijn al jarenlang een vertrouwde combinatie. Zo organiseren we samen een speciale BHV-cursus voor de hippische sector, maar wist u ook dat er een exclusieve kortingscode is?
spacer
spacer
spacer
5 maart 2018
U kunt zich nu inschrijven voor de verkiezing Hippisch Ondernemer van het Jaar 2018, waarvan de presentatie plaatsvindt op Horse Event in de Expo Haarlemmermeer.
spacer
spacer
spacer
26 maart 2018
Zondag 25 maart is in Ermelo de finale van de KNHS –FNRS Springcompetitie verreden. In de fraaie entourage van de Amaliahal op het Nationaal Hippisch Centrum werd het een groot feest.
spacer
spacer
JongFNRS 2018
17
MEI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS