Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Gelukkig 2017!
> 9 januari: alv, nieuwjaarsborrel & Manegeplan
> Reviewsysteem voor FNRS-ondernemers
spacer spacer
De beste wensen voor 2017!
30 december 2016

De allerlaatste FNRS Actueel van 2016! Wij wensen u een gezellige jaarwisseling en alvast veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseren we op 9 januari een gezellige nieuwjaarsborrel op het FNRS-kantoor. De borrel wordt voorafgegaan door een korte algemene ledenvergadering om 16:00. Tijdens deze alv vindt de verkiezing en benoeming van de ledenraad plaats. 

Ook op 9 januari: een gebruikersbijeenkomst voor alle FNRS-ondernemers die gebruik maken van Manegeplan. Om 14:30 komt Max Bisschops u vertellen welke mogelijkheden er bijgekomen zijn en er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Via onderstaande link kunt u zich voor één, twee of alledrie de bijeenkomsten aanmelden. Zien we u op 9 januari?

 


more
spacer
spacer
spacer
8 februari 2017
Bent u al aan het oefenen met uw ruiters? De data en locaties van de volgende Harry's Horse Zitcompetitie zijn bekend gemaakt. De regiofinales beginnen op 11 juni 2017 en de finale is op 9 september tijdens Horse Event in Ermelo.
spacer
spacer
spacer
30 december 2016
De ontwikkelingen bij de FNRS staan niet stil! Om het FNRS systeem nog waardevoller te maken, introduceren we een gratis online reviewsysteem voor onze leden.
spacer
spacer
spacer
30 december 2016
De FNRS-contributie wordt in 2017 verhoogd met 1% ten opzichte van 2016. De exacte bedragen komen in de loop van januari 2017 online.
spacer
spacer
spacer
30 december 2016
Het is nu mogelijk om zelf diploma's te printen om aan uw ruiters te geven na afloop van een F-proevendag.
spacer
spacer
spacer
29 december 2016
Op een locatie in Lelystad is gisteren de neurologische vorm van Rhinopneumonie vastgesteld. De stal is direct gesloten en de paarden mogen de locatie de komende vier weken niet verlaten.
spacer
spacer
spacer
30 december 2016
De KNHS heeft dit najaar USB-sticks uitgereikt met een Powerpoint-presentatie over de bronzen ruiteropleiding. We horen graag hoe dit bevallen is.
spacer
spacer
spacer
19 december 2016
FNRS-leden profiteren van exclusieve korting bij Sligro, geldig op de meest verkochte producten voor hippische bedrijven.
spacer
spacer
Nieuwjaarsborrel FNRS
9
JANUARI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS