Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS & Europees BTW-debat
> Geslaagde diploma uitreiking
> FNRS Springcompetitie
spacer spacer
De kop is er af!

Mijn eerste volledige maand bij de FNRS zit er op en dat was er een met heel veel indrukken. Het succesvolle ondernemerscongres tijdens Horse-Event was een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met veel leden. Tijdens deze gesprekken bleek dat men over het algemeen bijzonder betrokken is bij het wel en wee van onze branchevereniging.

 

Dat kan ook bijna niet anders met een club die al ruim 85 jaar bestaat en zoveel leden heeft die al sinds de start van hun onderneming lid zijn van de FNRS. Vrijwel iedereen heeft in het verleden wel een bijdrage geleverd aan de samenstelling van de F-proeven, het ruiterpaspoort, de opleidingen, en de vele andere activiteiten die in de loop der jaren gelanceerd zijn.

 

Volgens mij zijn er weinig andere branche-verenigingen waar de leden zich zo inspannen om er samen iets van te maken. Het gemeenschappelijk belang is dan ook groot in een branche die moet concurreren met andere sporten en te maken heeft met steeds complexere regelgeving vanuit de overheid. Het is daarom goed dat de keuze is gemaakt om nauw samen te werken met de KNHS want dat geeft de FNRS de mogelijkheid om zich te concentreren op belangenbehartiging, branche-ontwikkeling en dienstverlening.

 

Wanneer we vooruit kijken dan moet 2016 het jaar van groei worden. De FNRS wil dé branchevereniging zijn voor de hippische ondernemers en de belangen van deze groep behartigen bij alle relevante instanties. Daarnaast willen we graag dat onze leden een deel van de lidmaatschapskosten terug kunnen verdienen via collectieve voordelen.

 

Ik realiseer me terdege dat er nog heel veel te doen is maar we zijn druk bezig om invulling te geven aan onze nieuwe taken en gedurende de regiobijeenkomsten zullen we de details met u delen. We gaan er samen wat moois van maken!

 

Graag tot ziens op een van de regiobijeenkomsten,

 

Haike Blaauw


more
arrow spacer
spacer
spacer
spacer
29 oktober 2015

De FNRS acht het van groot belang dat professionele hippische ondernemers ook in Brussel hun stem laten horen bij onderwerpen die de paardensector betreffen.

spacer
spacer
spacer
29 oktober 2015
Afgelopen woensdagavond reikte Haike Blaauw, directeur FNRS, diploma's uit aan de geslaagde cursisten van Basissport Instructeur niveau 3. Nogmaals van harte gefeliciteerd namens de FNRS!
spacer
spacer
spacer
29 oktober 2015
In november en december staan de eerste regiofinales gepland van de FNRS Springcompetitie! Er wordt gesprongen in drie categorieën: S40, S60 en S80. Doen uw ruiters al mee? U kunt zich nog inschrijven!
spacer
spacer
spacer
27 oktober 2015

Maandagavond 9 november aanstaande vind de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen plaats. De workshop is van 19.00 tot circa 22.00 uur en zal hier in Ermelo plaatsvinden. Meer informatie?

spacer
spacer
Regio Bijeenkomst Noordwest Nederland
16
NOVEMBER
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS