Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS gaat Europees samenwerken
> Uw bedrijf toegankelijk voor gehandicapten
> Jong FNRS: kom je ook?
> Militaire oefeningen met helikopters
spacer spacer
FNRS gaat Europees samenwerken

Dinsdag 19 april heeft FNRS directeur Haike Blaauw samen met bestuurslid Ruud Pruijsten in Brussel een presentatie gegeven aan het bestuur van de European Horse Network (EHN).De FNRS gaat nauw samenwerken met EHN. Deze organisatie zet zich in voor de Europese belangen van de paardensport en bestaat uit vertegenwoordigers van twintig professionele hippische organisaties uit heel Europa.


more
spacer
spacer
spacer
26 april 2016
De NSGK helpt door middel van een financiële bijdrage maneges en rijverenigingen om hun toegankelijkheid voor kinderen en jongeren met een handicap te verbeteren.
spacer
spacer
spacer
15 april 2016
Vandaag zijn per mail de uitnodigingen voor Jong FNRS op 10 en 31 mei en 21 juni verzonden. Kom je ook naar deze drie inspirerende sessies?
spacer
spacer
spacer
26 april 2016

Vliegers van Defensie oefenen regelmatig om hun vaardigheden op peil te houden. Vooral in de zogenaamde laagvlieggebieden kan het echter voor de nodige onrust zorgen bij paarden en andere dieren.

spacer
spacer
spacer
18 april 2016

Fit & Veilig organiseert in mei 3 bijscholingen voor instructeurs in Gouda, Achterveld en Rosmalen om aan de slag te gaan met het lespakket.

spacer
spacer
Jong FNRS Financieel
10
MEI
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS