Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS Regiobijeenkomsten 2019
> Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
> Landelijk aandacht voor campagne 'Deel je wei'
spacer spacer
FNRS regiobijeenkomsten voorjaar 2019
26 februari 2019
Met dit mooie weer buiten mogen we wel even vooruitblikken op het voorjaar, toch? De datum van de regiobijeenkomsten van dit voorjaar zijn namelijk bekend. Op 2, 4, 9, en 11 april staan er weer 5 vergaderingen ingepland, zo is er altijd een bij u in de buurt.

more
spacer
spacer
spacer
26 februari 2019
Op maandag 11 maart organiseert de FNRS weer de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen. Droomt u van een eigen hippische onderneming of wilt u uw bestaande bedrijf een professionele boost geven? Dan is deze bijeenkomst wat voor u!
spacer
spacer
spacer
26 februari 2019
Dat paarden niet graag alleen staan, weten inmiddels een heleboel Nederlanders dankzij onze campagne ‘Deel je wei, iedereen blij’. Samen met de KNHS, Dierenbescherming en Dier&Recht lanceerden wij de campagne op 13 februari en deze werd direct door verschillende media opgepikt.
spacer
spacer
spacer
22 februari 2019
Het is eigenlijk nog wat vroeg, maar met dit weer lijkt het wel al voorjaar in Nederland en daarom ook alweer bijna tijd voor het eerste mestonderzoek van 2019! Om resistentie tegen te gaan is het belangrijk om eerst mestonderzoek te laten uitvoeren voordat u ontwormt.
spacer
spacer
spacer
26 februari 2019
Op 15 en 16 maart organiseert het Oranje Fonds het jaarlijkse NLdoet. Tijdens deze dagen nodigt het fonds mensen uit om bij verenigingen, stichtingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken vrijwilligerswerk te doen. Rijverenigingen kunnen zich ook aanmelden.
spacer
spacer
spacer
26 februari 2019
Met het tijdschriftenpakket van Leesmoment heeft u altijd actuele magazines in uw kantine liggen. Leuk voor uw leden, voor gasten die een kop koffie drinken en voor ouders die op hun kinderen wachten. Heeft u interesse, maar weet u niet zeker of dit iets voor uw bedrijf is? U kunt nu een gratis proefpakket aanvragen.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
11
MAART
event more
Vergeet u niet aan te melden voor één van de regiobijeenkomsten
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS