Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Sherpa Mini-loaders nieuwe partner FNRS
> Gouden KNHS-Speld voor Pieter Siemerink
> Lesovereenkomsten aangepast
spacer spacer
Gouden KNHS-speld voor Pieter Siemerink
25 mei 2018

15 mei heeft het bestuur van de KNHS aan Pieter Siemerink de gouden speld toegekend. Pieter Siemerink is jaren verbonden geweest aan de ORUN. Vanaf 2002 heeft Pieter de zetel van de FNRS in het ORUN bestuur ingevuld. Hiermee heeft hij de belangen van manegehouders en manege instructeurs binnen de instructeursopleidingen behartigd.

Pieter stopt als FNRS afgevaardigde voor de ORUN en wordt opgevolgd door Antoinette Diks. Lees meer om erachter te komen waarom zij een waardevolle aanvulling zal zijn voor de ORUN.


more
spacer
spacer
spacer
18 mei 2018
Sommige werkzaamheden op een ruitersportcentrum zijn fysiek zwaar. Zwaar werk gemakkelijker, lichter en sneller maken? Onze nieuwe partner Sherpa-Mini loaders adviseert u graag over de mogelijkheden. Sherpa heeft een duidelijk doel voor ogen: een bijdrage leveren aan de verbetering van arbeidsvriendelijke omstandigheden.
spacer
spacer
spacer
14 mei 2018

Afgelopen dinsdag, 8 mei 2018, is de Vereniging Paarden Export en Transport Nederland opgericht. Deze vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen en het bevorderen van de in- en export van paarden (-sperma en/of -embryo’s) binnen Europa en naar Derde Landen (buiten de EU).

spacer
spacer
spacer
11 mei 2018

Manege Middenhof was door asbest genoodzaakt het dak van hun kleine binnenmanege te vervangen. Omdat de verlichting oud was is zowel het dak als de verlichting vernieuwd. Voor dit laatste heeft Manege Middenhof FNRS-partner Rofianda ingeschakeld. Benieuwd hoe dit is verlopen? Lees meer!

spacer
spacer
spacer
25 mei 2018
In verband met de privacywetgeving (AVG), welke vanaf 25 mei geldt, zijn er enkele kleine aanpassingen gedaan aan de lesovereenkomsten.
spacer
spacer
FNRS Kijkje in de keuken
21
JUNI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS