Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Ontwikkelen Zilver: bekijk de film
> FNRS nu ook via WhatsApp bereikbaar
> Jaar gratis paardrijden uitgereikt
spacer spacer
Filmpje: achter de schermen bij ontwikkeling Zilver
21 november 2016

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het tweede deel van de KNHS-ruiteropleiding: Zilver. Kijk alvast mee achter de schermen! Vanaf januari 2017 komt dit deel van de ruiteropleiding beschikbaar.


more
spacer
spacer
spacer
22 november 2016
Om onze bereikbaarheid en service nog meer te vergroten is de FNRS nu ook via WhatsApp bereikbaar! U kunt uw vragen appen naar 0627162696 en krijgt binnen een half uur een reactie.
spacer
spacer
spacer
23 november 2016
Het Europese Hof van Justitie heeft recent geoordeeld dat prijzengeld niet onder de heffing van btw valt. Hiermee valt de paardensport in de prijzen.
spacer
spacer
spacer
17 november 2016
De zevenjarige Hidde Slagt, ruiter bij Manege Gasselte, heeft woensdagmiddag een jaar gratis paardrijden uitgereikt gekregen van de KNHS en FNRS.
spacer
spacer
spacer
21 november 2016
Afgelopen zaterdag is Manege de Hoekse Gang gekeurd door de Speeltuinbende van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.
spacer
spacer
spacer
17 november 2016
Rens Plandsoen (47) is de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Zij is afkomstig uit de reclamewereld en is een ondernemer pur sang.
spacer
spacer
spacer
23 november 2016
Vanaf 2017 wordt de terugkomdag voor instructeurs niet meer centraal in Ermelo gehouden maar op verschillende momenten en locaties in de regio's.
spacer
spacer
IST-pensionbijeenkomst aansprakelijkheid
28
NOVEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS