Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Save the date!
> Vacature ledenraad kiesgroep IST
> Regiofinales Harry's Horse Zitcompetitie afgerond
> Boetes ontbreken RI&E omhoog
spacer spacer
Save the date: De Hippische Ondernemersdag 2019
24 juni 2019
Nog een paar maanden wachten en dan is het weer tijd voor De Hippische Ondernemerdag 2019. Het belooft ook dit jaar weer een interessante en gezellige dag te worden. Heeft u het al in uw agenda staan?

more
spacer
spacer
spacer
24 juni 2019
Lijkt het u een uitdaging om zich in te zetten voor de FNRS? Per direct is er een vacature vrijgekomen binnen de ledenraad van de FNRS. De vacatures is voor de kiesgroep IST.
spacer
spacer
spacer
24 juni 2019
Afgelopen weekend vonden de laatste regiofinales van de Harry's Horse Zitcompetitie plaats. In totaal streden maar liefst 638 ruiters van 61 verschillende bedrijven, voor een plek in de kwartfinales.
spacer
spacer
spacer
24 juni 2019
Vorige week was het de week van de Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Hoog tijd om dit belangrijke onderwerp weer onder de aandacht te brengen en u op de hoogte te stellen van actuele zaken, zoals de verhoging van boetes voor het ontbreken van een RI&E.
spacer
spacer
spacer
24 juni 2019
Vorig jaar organiseerde NOC*NSF samen met Albert Heijn de AH Sportactie. Deze vond plaats tijdens de Nationale Sportweek in september. Dit wordt de AH Sportactie niet georganiseerd.
spacer
spacer
spacer
4 juli 2019
Komende zomer worden drie hippische Europese Kampioenschappen (EK) georganiseerd door CHIO Rotterdam. De EK’s zijn het laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen in 2020 en als FNRS-lid kunt u dit evenement met korting bezoeken.
spacer
spacer
spacer
14 juni 2019
Het voorstel van het kabinet om asbestdaken te verbieden vanaf 2024 is uitgesteld. Het nieuwe plan is dat het verbod pas in gaat vanaf 2028.
spacer
spacer
Open Manegedagen 2019
20
SEPTEMBER
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS