Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Paardenwelzijn hoog op de agenda
> Seminar 'Groene PK'
> De Hippische Ondernemer Dag 2019
> Verkiezing hippische instructeur van het jaar
> Inspiratie voor ruiterkampen
> Met korting naar de EK's
spacer spacer
Paardenwelzijn hoog op de agenda
8 juli 2019
Een van de kwaliteitspijlers van de FNRS is het welzijn van paarden. Een paar jaar geleden introduceerde de FNRS de welzijnsquickscan die een bewustwordingsproces op gang moest brengen rond dit belangrijke onderwerp. En we hebben hierna niet stil gezeten.

more
spacer
spacer
spacer
8 juli 2019
Op donderdagmiddag 1 augustus organiseert de Stichting WK Jonge Paarden een seminar voor bestuursleden van verenigingen, manege-eigenaren en hippische ondernemers met als titel ‘Groene PK’.
spacer
spacer
spacer
8 juli 2019
Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet is het alweer zover; De Hippische Ondernemer dag 2019. Het belooft weer een inspirerende en gezellige dag te worden waarin we u dit jaar graag meenemen in de toekomst van de hippische sector.
spacer
spacer
spacer
5 juli 2019
Wij hoeven u als ondernemer niet te vertellen hoe fijn het is om een goede instructeur op uw bedrijf te hebben. U kunt ze nu in het zonnetje zetten en opgeven voor via de verkiezing van de ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’.
spacer
spacer
spacer
7 juli 2019
De zomervakantie is van start gegaan en de eerste ruiterkampen zijn in aantocht. Tijdens de Ruiterkampbijeenkomst in februari spraken we met ondernemers over de organisatie en invulling van ruiterkampen. Naar aanleiding van deze sessie hebben we het Handboek Ruiterkampen opgesteld.
spacer
spacer
spacer
4 juli 2019
Komende zomer worden drie hippische Europese Kampioenschappen (EK) georganiseerd door CHIO Rotterdam. De EK’s zijn het laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen in 2020 en als FNRS-lid kunt u dit evenement met korting bezoeken.
spacer
spacer
De Hippische Ondernemerdag 2019
13
SEPTEMBER
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS