Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Vijf sterren voor Veldhuisen Stables
> Neurologische vorm van rhino bij een stal in Oene
> Nieuwe Vente Paardenvoeding agenda
spacer spacer
Stel u verkiesbaar voor de ledenraad!
23 oktober 2018
Lijkt het u een uitdaging om zich in te zetten voor de FNRS? Per 1 januari 2019 komen er twee vacatures binnen de ledenraad van de FNRS vrij. De vacatures zijn voor de kiesgroepen Regio Zuidoost en Klein Manegebedrijf.

more
spacer
spacer
spacer
16 oktober 2018
Langzaam maar zeker komt 2019 alweer in zicht en dat betekent traditiegetrouw dat er ook een nieuwe agenda van Vente Paardenvoeding verschijnt! De agenda is extra handig ingericht voor hippische bedrijven. Heeft u hem al?
spacer
spacer
spacer
23 oktober 2018
Op een locatie in Oene is de neurologische vorm van rhinopneunomie vastgesteld. De aanwezige paarden mogen de locatie de komende weken niet verlaten en er worden geen paarden van buiten toegelaten.
spacer
spacer
spacer
22 oktober 2018
Afgelopen week heeft de FNRS weer vijf sterren kunnen uitreiken aan een van haar leden. Dit keer was het Stal Veldhuisen in Nigtevecht die de maximaal haalbare waardering heeft mogen ontvangen.
spacer
spacer
spacer
16 oktober 2018
Asbest wordt verboden dat staat vast. De oorspronkelijk gestelde deadline hiervoor van 1 januari 2024 blijkt echter te ambitieus. De overheid heeft om die reden besloten om de deadline op te schuiven van 1 januari 2024 naar 31 december 2024.
spacer
spacer
spacer
16 oktober 2018
Paardenwelzijn wordt steeds belangrijk en dus is het belangrijk om hier in te investeren. Minister Schouten laat onderzoeken of de bouw van welzijnsvriendelijke paardenstallen gestimuleerd kan worden door middel van fiscale voordleen.
spacer
spacer
Bijeenkomst Bedrijfsovername
19
NOVEMBER
event more
Vergeet u niet aan te melden voor één van de regiobijeenkomsten
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS