Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Boetes voor ontbreken RI&E fors omhoog
> Reminder voor de Regiobijeenkomsten
> Lezersonderzoek De Hippische Ondernemer
> Extra datum bijscholing manege instructeur
> Vacature in Voltigeforum
> Vacature in Enduranceforum
spacer spacer
Boetes voor ontbreken RI&E fors omhoog
22 maart 2019
In de eerste helft van 2019 gaan een aantal boetes voor het niet naleven van de Arbowet fors omhoog. Dit betreft onder anderen de boetes voor het ontbreken van een RI&E met plan van aanpak.

more
spacer
spacer
spacer
22 maart 2019
Het leek wel herfst buiten toen u vorige week de uitnodiging voor de regiobijeenkomsten van ons ontving. Gelukkig hangt het voorjaar nu wat meer in de lucht en daarom willen wij u er graag aan herinneren om u op te geven voor de voorjaarsbijeenkomsten die in april georganiseerd worden.
spacer
spacer
spacer
22 maart 2019
Zesmaal per jaar ontvangt u als FNRS-lid het magazine De Hippische Ondernemer. Om het magazine zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van lezers is Academy Bartels een lezersonderzoek gestart.
spacer
spacer
spacer
22 maart 2019
Er is nogmaals een extra datum en locatie toegevoegd aan de bijscholingen voor manege instructeurs. De voorlopig laatste bijeenkomst staat gepland op donderdag 18 april bij HJC Manege Tolbert.
spacer
spacer
spacer
14 maart 2019
Om samen vorm te geven aan sportbeleid, willen de KNHS en FNRS graag deskundige inbreng in het Voltigeforum vanuit maneges en verenigingen. Ons doel? Meer mensen enthousiast krijgen voor de mooiste sport die er is: de paardensport!
spacer
spacer
spacer
14 maart 2019
Om samen vorm te geven aan sportbeleid, willen de KNHS en FNRS graag deskundige inbreng in het Enduranceforum vanuit maneges en verenigingen. Ons doel? Meer mensen enthousiast krijgen voor de mooiste sport die er is: paardrijden.
spacer
spacer
Bijscholing voor manege instructeurs Tolbert
18
APRIL
event more
Vergeet u niet aan te melden voor één van de regiobijeenkomsten
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS