Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> De FNRS wenst u fijne feestdagen!
> Nieuw! Bixiekids.nl
> Tour de Branche en Opfokbijeenkomst
spacer spacer
De FNRS wenst u fijne feestdagen!
21 december 2018
Het team van de FNRS wenst u fijne kerstdagen en een succesvol 2019! In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten op 24, 25, 26 en 31 december en op 1 januari. Alle andere dagen zijn wij wel gewoon voor u bereikbaar.

more
spacer
spacer
spacer
21 december 2018
De nieuwe website www.bixiekids.nl is live gegaan! Bixiekids.nl is dé website voor als je van pony’s houdt. De site is gelanceerd door de KNHS, in samenwerking met de FNRS, en is hartstikke leuk en informatief voor kinderen die net zijn begonnen met paardrijden op een FNRS-manege of hiermee willen beginnen. Natuurlijk is er ook van alles te beleven voor kinderen die al langer paardrijden.
spacer
spacer
spacer
21 december 2018
De FNRS organiseert dit jaar weer de Tour de Branche. Hierbij komt de FNRS naar u toe! Een mooie gelegenheid om, onder het genot van een lekkere lunch, kennis te maken en kennis te delen met hippische ondernemers bij u in de omgeving en de FNRS.
spacer
spacer
spacer
18 december 2018
In De Paardenkrant van woensdag 12 december jl. reageert FNRS-directeur Haike Blaauw in de rubriek 'De Kettingbrief' op vragen die hij van Gijs Bartels kreeg. Hij schrijft over gastvrijheid, zijn overstap naar de paardensector en hij geeft zijn visie op de paardensport.
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
17 december 2018
Eind 2018 hebben er enkele veranderingen plaatsgevonden binnen het team van de FNRS. We hebben afscheid moeten nemen van enkele medewerkers, maar hier zijn uiteraard ook weer nieuwe medewerkers voor in de plaats gekomen. Wij stellen ze graag aan u voor!
spacer
spacer
Nieuwjaarsborrel 2019
7
JANUARI
event more
Onze aankomende bijeenkomsten
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS