Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> De FNRS wenst u fijne feestdagen!
> 8 januari nieuwjaarsborrel met M.K. de Manvan
> Fiscale eindejaarstips van ABAB
> Schema KNHS-ruiteropleiding beschikbaar
spacer spacer
FNRS-nieuwjaarsborrel met speciale gast M.K. de Manvan
21 december 2017

Team, bestuur en directie van de FNRS wensen u een gezellige kerst en een succesvol en ondernemend 2018!

Op maandag 8 januari bent u van harte welkom op de FNRS-nieuwjaarsborrel om samen te toosten op het nieuwe jaar. Om deze avond nog gezelliger te maken, hebben we een speciale gast uitgenodigd: ‘paardencabaretier’ M.K. de Manvan, bekend van zijn columns in de Hoefslag en Bit.

Al jaren houdt M.K. de Manvan paardenliefhebsters een spiegel voor door zijn columns over hoe het is om de man van een paardenvrouw te zijn. Op de nieuwjaarsborrel vertelt hij droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore. Kortom: een show die u niet mag missen.

Na de show heffen we met u het glas en is er tijd om bij te kletsen met andere ondernemers en vooruit te blikken op het komende jaar.

Komt u ook? Aanmelden kan op fnrs.nl/nieuwsjaarsborrel
Aanvangstijd: 17:00 uur
Locatie: Foyer boven het FNRS-kantoor, de Beek 125 in Ermelo


more
spacer
spacer
spacer
20 december 2017
De FNRS-contributie wordt in 2018 met 2% verhoogd en wordt net als afgelopen jaren berekend aan de hand van het totaal aantal stallingsplaatsen en het type bedrijf.
spacer
spacer
spacer
20 december 2017
Brand op het bedrijf is de grootste nachtmerrie van iedere hippisch ondernemer. FNRS-partner Meeùs heeft tips om brand te voorkomen en biedt een gratis check aan.
spacer
spacer
spacer
11 december 2017
Tegen het einde van het jaar zijn er een aantal handige tips op het gebied van belastingen. FNRS-partner ABAB heeft het voor u uitgezocht.
spacer
spacer
spacer
21 december 2017
De ruiteropleiding van de KNHS is zeer uitgebreid. Om te laten zien welke niveaus en onderdelen op elkaar aansluiten, is er nu een schema beschikbaar.
spacer
spacer
spacer
21 december 2017
In januari 2018 verschijnt het door de FNRS gepubliceerde Handboek Bedrijfsovername. Dit handboek biedt tips en advies op het gebied van financiën, tips, arbeid en het sociaal-emotionele aspect.
spacer
spacer
spacer
15 december 2017
In 2018 verhuist Horse Event naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, nabij Schiphol Airport. De zeventiende editie van het educatieve paardenevenement vindt plaats op 14, 15 en 16 september 2018.
spacer
spacer
spacer
21 december 2017
De hippische sector is een sector die niet expliciet door de overheid wordt gestimuleerd. Toch zijn er wel degelijk subsidiekansen voor hippische ondernemers.
spacer
spacer
spacer
21 december 2017
Het FNRS-kantoor is op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten. Op 27, 28 en 29 december is het kantoor bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Fijne feestdagen!
spacer
spacer
FNRS Nieuwjaarsborrel
8
JANUARI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS