Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Aanmelden manegepaarden
> Aanvragen startpas
> Organiseren KNHS wedstrijden
spacer spacer
Informatie over startpassen
20 oktober 2015

Met ingang van 1 januari 2016 kunnen FNRS ruiters een KNHS startpas aanvragen. Met deze startpas is het mogelijk om deel te nemen aan de KNHS-wedstrijdsport vanaf de klasse B. Voorwaarde is dat de FNRS ruiter is aangemeld en lid is van KNHS. Hoe het aanvragen van een startpas in zijn werk zal gaan treft u in dit nieuwsitem. 


more
spacer
spacer
spacer
20 oktober 2015

FNRS klanten die geen eigen paard hebben kunnen deelnemen aan een KNHS wedstrijd met een manegepaard. De manegepaarden die ingezet worden voor de wedstrijden dienen hiervoor aangemeld te worden bij KNHS. Het aanmelden kunt u nu al doen en geschied middels een aanmeldformulier. 

spacer
spacer
spacer
20 oktober 2015

Iedere ruiter die een KNHS startpas aanvraagt, dient lid te zijn van KNHS. Alle huidige FNRS Ruiterpaspoorthouders zijn automatisch lid. Zij hoeven dus niets te doen. In de komende periode wordt het ook mogelijk om met behulp van het bestaande Ruiterpaspoornummer een startpas aan te vragen. 

spacer
spacer
spacer

Het organiseren van KNHS wedstrijden was voor FNRS maneges al eerder mogelijk. Hierin verandert per 1 januari 2016 dan ook niets. 

spacer
spacer
spacer
20 oktober 2015

Wilt u meer informatie over de samenwerking met de KNHS? Bezoek een regiovergadering! De regiovergaderingen worden gehouden op 16, 17, 23 en 26 november aanstaande. Hier zullen naast de directie en accountmanagement van de FNRS ook de directie van de KNHS aanwezig zijn. 

spacer
spacer
Regio Bijeenkomst Noordwest Nederland
16
NOVEMBER
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS