Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Kijkje in de Keuken juni editie
> FNRS-accommodaties voor springcompetitie
> Nieuwe partner: Flybusters
> Richtlijnen voor crossbouw 2019
> Gratis inspiratiesessies Sligro
> Enquete Dutch Masters Innovation
spacer spacer
Kijkje in de Keuken juni editie
7 juni 2019
Inmiddels is het een traditie geworden dat de FNRS twee keer per jaar een Kijkje in de Keuken organiseert voor haar leden. Ook voor deze editie hebben we weer drie unieke en inspirerende ondernemers bereid gevonden om u een kijkje achter de schermen te geven.

more
spacer
spacer
spacer
20 mei 2019
Voor het komende seizoen van de KNHS-FNRS Springcompetitie zijn we op zoek naar FNRS-accommodaties die het leuk vinden om de regioselecties te organiseren (allen op zondag).
spacer
spacer
spacer
20 mei 2019
Per 1 juni 2019 heeft de FNRS er een nieuwe partner bij: Flybusters. Flybusters is een effectief en geregistreerd vliegenbestrijdingsmiddel dat onschadelijk is voor mens, dier en milieu.
spacer
spacer
spacer
20 mei 2019
Hippisch Centrum De Schalm heeft onlangs het boekje 'Richtlijnen voor crossbouw 2019' uitgegeven. Het boek richt zich tot alle wedstrijdofficials en geeft een heldere uitleg over de verschillende hindernissen en parcoursen.
spacer
spacer
spacer
20 mei 2019
Voor veel ondernemers is de horeca een belangrijke bron van inkomsten. Ook dit jaar organiseert de FNRS in samenwerking met Sligro vier gratis inspiratiesessies, exclusief voor FNRS-leden.
spacer
spacer
spacer
20 mei 2019
Dutch Masters Innovation organiseert jaarlijks een seminar dat een podium biedt aan beginnende, innovatieve hippische ondernemers. Geef uw mening over dit evenement door de enquete in te vullen.
spacer
spacer
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS