Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Hippisch Ondernemerscongres
> Nieuw magazine: Bixie&Friends
> Aanmelden Open Manegedagen, het kan nog!
spacer spacer
Aanmelden voor de Open Manegedagen? Het kan tot 22 juli!
20 juli 2018

Wilt u uw deuren openen tijdens de nationale Open Manegedagen maar bent u zich vergeten aan te melden? Geen paniek! U kunt uw bedrijf nog aanmelden tot 22 juli.


Vorig jaar deden meer dan 130 bedrijven mee. Dit jaar hopen we dat nog meer bedrijven mee doen, om zo nóg meer mensen kennis te laten maken met de paardensport. Na aanmelding ontvangt u medio augustus het Open Manegedagenpakket. Hierin vindt u leuke materialen voor knutsel- en spelactiviteiten. De rest van de invulling van het programma is aan u. Wat wilt u laten zien van uw bedrijf? Welke onderdelen wilt u extra uitlichten? Denk bijvoorbeeld aan rondleidingen over het bedrijf, pony’s poetsen, een rondje ponyrijden of wandelen met een pony, paardrijden voor ouders en shows en demonstraties van lessen en disciplines.


more
spacer
spacer
spacer
18 juli 2018
Op vrijdag 14 september is het Hippisch Ondernemerscongres 2018! Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot een hoogtepunt van professioneel hippisch Nederland. Het thema van dit jaar is Paardenbranche; heel opMERKelijk. Reserveren van een hotel kamer kan tot 1 augustus! Komt u ook?
spacer
spacer
spacer
11 juli 2018
Speciaal voor de jongste ruiters tot en met 12 jaar is een nieuw jeugdmagazine gelanceerd: Bixie&Friends. Alle kinderen tot en met 12 jaar die lid zijn van de KNHS via een vereniging of FNRS-bedrijf krijgen dit magazine twee keer per jaar thuis gestuurd in plaats van Paard&Sport.
spacer
spacer
spacer
19 juli 2018
Wist u dat de KNHS activiteiten voor recreatieve paardensporters verzameld in een recreatiekalender? En dat u met de bekende Pink Ride Enjoy the Ride-ritten geld kunt inzamelen voor borstkankeronderzoek? U kunt nog een Pink Ride organiseren in oktober!
spacer
spacer
spacer
22 juni 2018

Traditiegetrouw vindt op de donderdag voor het Hippisch Ondernemerscongres het Kijkje in de Keuken plaats. Er staat weer in leuk programma voor u klaar! Benieuwd waar Kijkje in de Keuken in september naartoe gaat?

spacer
spacer
spacer
14 juli 2018

Het blijft nog even warm weer in Nederland. Dit betekend dat het Protocol Extreme Temperaturen in werking blijft. Het protocol biedt paardenhouders een handvat hoe om te gaan met extreme weersomstandigheden.

spacer
spacer
FNRS Kijkje in de keuken
13
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS