Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Nieuwe subsidiekans sportaccommodaties
> Wat is een Verklaring Omtrent Gedrag?
> Data KNHS-FNRS Springcompetitie 2018/2019
spacer spacer
De Sligro bonussen komen eraan!
10 augustus 2018

Om samen meer rendement uit de horecafaciliteiten op ruitersportbedrijven te halen werkt de FNRS samen met horecagroothandel Sligro. Dit levert voordeel op voor FNRS-leden die gebruik maken van deze exclusieve collectiviteitskorting. Zij profiteren van 3% korting op hun Sligro inkopen.


Bedrijven ontvangen uiterlijk 31 augustus 2018 de door hun opgebouwde bonus. De korting zijn automatisch opgebouwd over alle aankopen tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018.
* Deze actie geldt alleen voor deelnemende bedrijven


more
spacer
spacer
spacer
9 augustus 2018
Heeft u als sportstichting of vereniging plannen om in het nieuwe jaar te investeren in uw sportaccommodatie? Dan kunt u vanaf 2 januari 2019 gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA).
spacer
spacer
spacer
6 augustus 2018
Een nieuw personeelslid aannemen? Dan kan u uw nieuwe werknemer vragen om een verklaring omtrent het gedrag (VOG). Dit wordt ook een 'bewijs van goed gedrag' genoemd. Lees meer over de VOG beoordeling.
spacer
spacer
spacer
8 augustus 2018
De FNRS heeft er een bijzonder nieuw lid bij: Van Der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel. Dit hotel is niet zomaar een hotel maar óók een paardenhotel! Gasten kunnen hier overnachten met hun paard om in alle rust en luxe te rijden op de Veluwe.
spacer
spacer
spacer
10 augustus 2018
Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de titel 'best springende manegeruiter van het jaar'. De data en locaties voor de competitie 2018/2019 zijn inmiddels bekend. U kunt uw ruiters vanaf maandag 1 oktober vanaf 9.00 uur opgeven voor de regiofinales.
spacer
spacer
Horse Event 2018
14
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS