Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Cross challenge in het AD!
> Sligrobonus uitbetaald!
> Vergadering paardenhouderij in de Tweede Kamer
spacer spacer
AH sportactie 2018
10 augustus 2018
Albert Heijn, NOC*NSF, de KNHS, de FNRS en vele andere sportbonden hebben opnieuw de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet. Van september tot november vindt de AH Sportactie plaats. Miljoenen mensen in heel Nederland krijgen de kans om de sport te ontdekken die bij hen past. Daar hoort paardrijden natuurlijk ook bij!

Tijdens de AH Sportactie, van 17 t/m 30 september, ontvangen Albert Heijn klanten bij elke keer dat zij boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher geeft recht op twee keer sporten, zogenoemde sportcredits. Klanten kunnen de vouchers t/m 25 november verzilveren via www.ahsportactie.nl


more
spacer
spacer
spacer
3 september 2018
Op 3 oktober komt de Tweede Kamer bij een om te vergaderen over de paardenhouderij. De vergadering is openbaar en dus voor iedereen toegankelijk.
spacer
spacer
spacer
3 september 2018
Graag brengen wij u op hoogte dat onze partner op gebied van verzekeringen en/of hypotheken Meeùs haar krachten bundelt met Aon. Zij gaan samen verder als één bedrijf onder de naam Aon.
spacer
spacer
spacer
27 augustus 2018

Afgelopen 27 augustus is er een artikel verschenen in het AD over cross challenge. Cross challenge, dat bedacht is om paardensport populairder te maken bij jongens, valt steeds meer op en heeft steeds meer aanmeldingen. De organiserende maneges melden dat het aantal jongens dat aan cross challenge meedoet groeit.

spacer
spacer
spacer
29 augustus 2018
Vanaf 1 juli 2017 is er door de FNRS en de Sligro een nieuwe regeling getroffen. Alle FNRS ondernemers die bij de Sligro hun inkopen doen krijgen 3% korting op alles (behalve tabak, emballage en doorfactureringen). De korting wordt verrekend over de periode van 1 juli 2017 tot 30 juni 2018. Alle korting wordt opgeteld en in de loop van de zomer uitgekeerd. Dat is inmiddels gebeurd.
spacer
spacer
Ondernemerscongres
14
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS