Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Zilveren fase ruiteropleiding van start
> NVWA gaat weer controleren
> Nieuwe FNRS-partner: Worm & Co
spacer spacer
Zilveren fase ruiteropleiding van start
20 januari 2017

Op woensdag 11 januari is het eerste exemplaar van het boek ‘Leer paardrijden met plezier deel 2’ uitgereikt aan Bob Koopman van FNRS-bedrijf Manege Hillegom. Dit gebeurde uit handen van KNHS-directeur Sport Anton Binnenmars en FNRS-directeur Haike Blaauw. Het officiële moment markeerde de introductie van de nieuwe zilveren fase van de KNHS en FNRS ruiteropleiding. 
 

Het boek is speciaal ontwikkeld voor ruiters die al de nodige rijervaring hebben en toe zijn aan de volgende stap in hun ruitercarrière. Meervoudig springkampioen Jeroen Dubbeldam legt in het voorwoord uit dat het in deze fase echt draait om de combinatie tussen ruiter en paard. “Je moet een team gaan vormen en leren luisteren naar het paard. Je leert je hulpen verfijnder te geven en de afstemming tussen jou en het paard steeds verder te verbeteren. Met als resultaat dat het paard correct en ontspannen gaat bewegen en het rijden nog leuker wordt.”


more
spacer
spacer
spacer
20 januari 2017
Het boek Leer paardrijden met plezier deel 2 wordt in combinatie met het zilveren Ruiterpaspoort verkocht bij de KNHS. U kunt deze boeken en Ruiterpaspoorten bestellen via de Sportaanbiedersdesk voor de inkoopprijs van € 12,50 per set, vanaf 5 sets of meer.
spacer
spacer
spacer
20 januari 2017
De KNHS en FNRS gaan voor de lancering van de tweede fase van de ruiteropleiding (Zilver) vanaf februari 2017 weer het land in om in elke regio een bijeenkomst te organiseren voor zowel ondernemers als verenigingen.
spacer
spacer
spacer
18 januari 2017
Inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaan vanaf heden, net als vorig jaar, extra inspecties uitvoeren bij maneges, pensionstallen, fokkerijen en opfok-, handel- en trainingsstallen.
spacer
spacer
spacer
13 januari 2017
Kompas Veiligheidsgroep blijft zich ontwikkelen in 2017, ook op organisatorisch gebied. Op 31 oktober 2016 is het bedrijf achter de schermen overgegaan op een nieuw computersysteem.
spacer
spacer
spacer
10 januari 2017
Het welzijn van paarden wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek is gebleken dat 8 van de 10 paarden onnodig wordt ontwormd. Worm&Co biedt volledige dienstverlening op het gebied van mestonderzoek en is sinds 1 januari 2017 partner van de FNRS.
spacer
spacer
spacer
20 januari 2017
Op verzoek van velen van u is de traditionele FNRS- terugkomdag omgevormd tot een regionaal aanbod! U kunt bijscholingen volgen dicht bij u in de buurt.
spacer
spacer
spacer
11 januari 2017
Het Nederlands Hippisch Kenniscentrum maakt een nieuwe start. Na een tijd van afwezigheid is de online kennisbank sinds begin januari 2017 weer online.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
13
MAART
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS