Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Asbestdak? Let op verzekeringen!
> Programma finale Springcompetitie
> Contributiefacturen verzonden
spacer spacer
Veel interessante bijeenkomsten in maart
2 maart 2018
IJs- en ijskoud was het afgelopen week, maar toch hangt de lente alweer in de lucht. Bij de FNRS vieren we dat deze maand met een aantal interessante bijeenkomsten. We starten komende week met de Sligro-workshops, en verderstaan er een workshop Professioneel Hippisch Ondernemen, een Instructeurstraining door Q4HorseProfile, een brainstormbijeenkomst over ruiterkampen en twee BHV-herhalingscursussen op de agenda. Komt u ook?

more
spacer
spacer
spacer
2 maart 2018
Eind februari zijn de facturen voor de FNRS-contributie 2018 verzonden. We verzoeken u vriendelijk om ervoor te zorgen dat het bedrag binnen 14 dagen na dagtekening overgemaakt is.
spacer
spacer
spacer
14 februari 2018
Vanaf 2024 geldt er een verbod voor asbestdaken die in contact staan met de buitenlucht, om gezondheidsproblemen te voorkomen. Verzekeraars spelen nu al in op dat naderende verbod.
spacer
spacer
spacer
1 maart 2018
Op zondag 25 maart is het zo ver: de finale van KNHS FNRS Springcompetitie in Ermelo. Het is de eerste keer dat de finale in Ermelo plaatsvindt en het belooft een groot feest te worden.
spacer
spacer
spacer
16 februari 2018
Maandag 12 februari organiseerde de FNRS de eerste workshop bedrijfsoverdracht, speciaal voor ondernemers die op termijn hun bedrijf over willen dragen.
spacer
spacer
spacer
26 februari 2018
Ook de aankomende drie jaar heeft Harry’s Horse wederom haar naam verbonden aan de Zitcompetitie.
spacer
spacer
FNRS Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
12
MAART
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS