Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Jaar gratis paardrijden uitgereikt
> Wijzigingen BUMA/SENA doorgeven
> Gevolgen regeerakkoord Rutte III
> Regiovergaderingen op 7, 9, 14 en 16 november
spacer spacer
Charlie van der Burght wint Jaar gratis paardrijden van de KNHS en FNRS
16 oktober 2017
De 7-jarige Charlie van der Burght, heeft vrijdagmiddag 13 oktober bij RSC De Drie Linden in Zeeland (NB) de hoofdprijs in ontvangst genomen van de Open Manegedagen-winactie: een jaar gratis paardrijden.

more
spacer
spacer
spacer
19 oktober 2017
Het duurde even, maar vorige week werd na een recordlange formatie het nieuwe regeerakkoord gepresenteerd. Rutte III heeft vergaande plannen gepresenteerd voor ondernemers en ondernemingen.
spacer
spacer
spacer
18 oktober 2017
Zoals u weet, bent u als ondernemer verplicht om een vergoeding af te dragen aan Buma-Stemra en Sena wanneer u muziek op uw bedrijf ten gehore brengt. Via de FNRS kunt u deelnemen aan een collectieve regeling. En dat levert korting op.
spacer
spacer
spacer
31 oktober 2017
Op 7, 9, 14 en 16 november organiseert de FNRS de halfjaarlijkse regiovergaderingen. Tijd om bij te praten met collega’s uit de regio, de FNRS én een kijkje te nemen op het FNRS-ruitersportcentrum waar we te gast zijn.
spacer
spacer
spacer
11 oktober 2017
De teams van Hippisch Centrum Nootdorp en de Rotterdamsche Manège streden zondag 8 oktober tegen elkaar tijdens de allereerste uitwisselingswedstrijd van de Cross Challenge.
spacer
spacer
spacer
25 november 2017
Bij de 2017-editie van partneruitgave van de FNRS Zaken heeft u een couponboekje ontvangen met najaars- en beursaanbiedingen. Een groot deel van deze aanbiedingen geldt nog steeds!
spacer
spacer
spacer
17 oktober 2017
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft het bedrijf, waar in juli 2017 Equine Infectieuze Anemie (EIA) was aangetroffen, weer vrijgegeven.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
30
OKTOBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS