Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Nu beschikbaar: Overeenkomst geboortebegeleiding
> Protocollen via MijnKNHS.nl
> FNRS rijbaantekeningen beschikbaar
> Data juryopleiding F13- F 15 bekend
> Paardenwelzijnsonderzoek door HAS
> Extra bijscholing manegeinstructeurs
spacer spacer
Nu beschikbaar: Overeenkomst geboortebegeleiding
11 april 2019
Voor al onze leden die geboortebegeleiding aanbieden op hun bedrijf, heeft de FNRS nu een rechtsgeldig standaardcontract beschikbaar gesteld. In dit contract zijn de standaard afspraken omtrent de geboortebegeleiding, de stalling van de merrie en de verzorging van merrie en veulen vastgelegd.

more
spacer
spacer
spacer
18 april 2019
Tot op heden zijn de protocollen, met betrekking tot de Ruiteropleiding, voor u als ondernemer nog te downloaden op de website van de FNRS. Omdat de KNHS verantwoordelijk is voor de Ruiteropleiding, vindt u alle informatie en downloads via MijnKNHS. Deze zullen vanaf volgende week niet meer beschikbaar zijn via de website van de FNRS.
spacer
spacer
spacer
18 april 2019
Heeft u jonge kinderen op uw bedrijf rijden of mensen die minder goed kunnen lezen? Dan kan het voor hen lastig zijn om de letters in de rijbaan te herkennen. De FNRS heeft nu rijbaantekeningen beschikbaar die u kunt downloaden via onze webshop.
spacer
spacer
spacer
8 april 2019
De data voor de juryopleiding F13 t/m F15 is bekend. Bent u op dit moment jurylid voor F1 – F12 of jurylid Brons, maar wilt u de hogere proeven ook graag kunnen beoordelen? Dan is deze opleiding wat voor u.
spacer
spacer
spacer
18 april 2019
De HAS Hogeschool doet een uitgebreid onderzoek naar paardenwelzijn. Bij dit onderzoek wordt, zowel onder ruiters als onder ondernemers, gekeken naar wat uw beeld en mening is over paardenwelzijn.
spacer
spacer
spacer
9 april 2019
Op 2 mei vindt een extra bijscholing voor manege instructeurs plaats in Zeeland (NB).
spacer
spacer
Bijscholing voor manege instructeurs Zeeland (NB)
2
MEI
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS