Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> KNHS-FNRS Zitcompetitie 2018
> Keurmerk Paard en Welzijn gepresenteerd
> Pieter Siemerink is FNRS ambassadeur
spacer spacer
Terugblik Hippisch Ondernemerscongres en Horse Event 2018
17 augustus 2018

We kijken weer terug op een geslaagd Ondernemerscongres tijdens Horse Event 2018! Dit jaar vond het congres plaats op een geheel nieuwe locatie, namelijk de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het gehele weekend werd druk bezocht en zowel de zaterdag als de zondag waren volledig uitverkocht. Ook kwamen er weer vele hippische ondernemers af op de 15de editie van het Ondernemerscongres.


more
spacer
spacer
spacer
17 september 2018
Op donderdag 13 september vond er weer een leuke editie plaats van Kijkje in de keuken. Met een groep van circa honderd mensen hebben we, na het verzamelen bij het Apollo hotel in IJmuiden, de dag afgetrapt bij een genomineerde van de Hippische Ondernemer van het jaar 2017: Hippisch Centrum Velsen.
spacer
spacer
spacer
17 september 2018
Supporters, familie en vrienden waren vandaag in groten getale afgereisd naar Manege Zilfia’s Hoeve in Houten om de deelnemers van de spannende halve finale en finale van de Harry’s Horse Zitcompetitie een hart onder de riem te steken. De sfeer zat er deze dag goed in en er werd een mooie sportieve strijd geleverd.
spacer
spacer
spacer
14 september 2018
Tijdens het ondernemerscongres op Horse Event 2018 is het Keurmerk Paard en Welzijn (KPW) door prof. Dr. Marianne Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan gepresenteerd aan het grote publiek. De Commissie van Deskundigen van het KPW heeft de afgelopen maanden veel werk verzet om het Keurmerk klaar te stomen voor brede inzet in de sector.
spacer
spacer
spacer
17 september 2018
Tijdens het Hippisch Ondernemerscongres is Pieter Siemerink benoemd tot FNRS-ambassadeur. Hij kreeg een bord met deze eretitel uitgereikt. Pieter is daarmee de vierde ambassadeur van de FNRS.
spacer
spacer
spacer
17 september 2018

De FNRS werkt jaarlijks mee aan de totstandkoming van de Hippische Monitor, geproduceerd door de HAS Hogeschool. Met bijdragen van de FNRS, ABAB, EISMA en FGHS wordt een rapport samengesteld dat inzicht geeft in trends, ontwikkelingen en kansen voor hippische ondernemers. Hieronder vindt u de meest recente versie van de Hippische Monitor.

spacer
spacer
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS