Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Contributiebedrag ruiterpaspoorthouders 2016
> FNRS Handboeken per 5 bestellen
> Sportaanbiedersdesk voor sportvragen
spacer spacer
Kom naar de regiobijeenkomst!
15 november 2015

De samenwerking met de KNHS wordt steeds beter zichtbaar. Vragen worden beantwoordt, processen worden op elkaar afgestemd en de eerste veranderingen worden merkbaar in uw bedrijfsvoering. In oktober informeerden wij u over het aanvragen van startpassen, het aanmelden van uw manegepaarden en over het feit dat we graag met u in gesprek gaan tijdens de regiobijeenkomsten die deze week van start gaan.

 

We voorzien u graag van de meest actuele informatie en hopen u de komende weken te treffen tijdens een van de bijeenkomsten.


more
spacer
spacer
spacer
16 november 2015
De KNHS-contributiestructuur wordt gewijzigd in 2016. Alle contributiebedragen worden gelijkgetrokken en vanaf 1 januari 2016 betaald iedereen € 20,-. FNRS Ruiterpaspoorthouders gaan vanaf 1 januari dus ook € 20,- per jaar betalen.
spacer
spacer
spacer
15 november 2015

Vanaf januari 2016 worden de lesovereenkomsten verwerkt door de KNHS. Het verwerken van deze overeenkomsten zal naar verwachting sneller verlopen. De afdeling kan gemakkelijk opschalen op als er pieken zijn in het aantal aanvragen.

spacer
spacer
spacer
15 november 2015

Blijft u ook uw proeven en diploma's doorgeven? Uw ruiters kunnen in MijnKNHS hun actuele F- Niveau bekijken en kunnen zien welke diplomas zijn behaald. In de loop van 2016 zal er zelfs een KNHS- app verschijnen.

spacer
spacer
spacer
15 november 2015

De voorwaarden voor de collectieve aanvullende verzekering zijn aangepast. Meer informatie en de voorwaarden lees je als je op de lees meer button drukt.

spacer
spacer
spacer
16 november 2015
In de samenwerking tussen KNHS en FNRS is afgesproken dat sportgerelateerde onderwerpen komen te vallen onder de KNHS. Dit heeft geresulteerd in de opstart van de sportaanbiedersdesk. In de komende weken wordt u door KNHS verder geïnformeerd.
spacer
spacer
spacer
16 november 2015
Medio 2016 verschijnt er een nieuwe druk van 'Leer paardrijden met plezier'. Wij begrijpen dat u de huidige versie niet meer in grote hoeveelheden wilt bestellen. U kunt deze nu per 5 bestellen.
spacer
spacer
Regio Bijeenkomst Zuidwest Nederland
23
NOVEMBER
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS