Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Deel je wei, iedereen blij!
> Harry's Horse zitcompetitie op Horse Event
> Nu beschikbaar: Engelstalige arbeidsovereenkomst
spacer spacer
Vier organisaties werken samen tegen eenzaamheid bij paarden
13 februari 2019
Paarden zijn uitermate sociale kuddedieren, maar staan te vaak geïsoleerd en eenzaam in de wei. Vier organisaties, de Dierenbescherming, Stichting Dier&Recht, de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) slaan de handen ineen om het belang van sociaal contact onder de aandacht te brengen. Hiervoor lanceren ze de campagne ‘Deel je wei, iedereen blij’.

more
spacer
spacer
spacer
15 februari 2019
Nadat vorig jaar de halve finale en de finale op een andere locatie waren georganiseerd, zullen deze dit jaar traditiegetrouw weer tijdens Horse Event worden verreden. Op de prachtige locatie van Horse Event zullen op zaterdag 14 september de ruiters weer strijden voor de felbegeerde titel “Bestzittende Manegeruiter van het jaar”.
spacer
spacer
spacer
15 februari 2019
Speciaal voor onze leden die Engelstalig personeel in dienst hebben, heeft de FNRS de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd laten vertalen naar het Engels.
spacer
spacer
spacer
15 februari 2019
Na jarenlang een krachtige toevoeging te zijn geweest voor de FNRS is , volgens de statuten van de FNRS, eind 2018 het zittingstermijn voor twee ledenraadsleden verlopen.
spacer
spacer
spacer
15 februari 2019
Dit jaar hadden de FNRS en KNHS een leuke actie voor de deelnemende bedrijven aan de Open Manegedagen. Zo was er de mogelijkheid om actiekaarten te laten invullen door de bezoekers op de open dag en deze toe te sturen naar de KNHS. Onder alle deelnemende bedrijven werd een dinercheque van maar liefst 250,- euro voor het bedrijf en personeel verloot.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
11
MAART
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS