Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Succesvolle eerste bijeenkomst Jong FNRS
> Overeenkomst Overige Diensten
> Organiseer of volg een openbare BHV-training
> Nieuw fotomateriaal voor de FNRS
spacer spacer
Jong FNRS 2016: eerste bijeenkomst succesvol

“Het is belangrijk dat je je eigen droom hebt! Niet die van  je ouders, de bank of van iemand anders, en dat je deze droom  ontwikkelt en voortzet!” benadrukt Jan van Beekhuizen van de Rabobank, gastspreker op de eerste bijeenkomst van Jong FNRS 2016.
 

Voor die droom is er op dinsdag 10 mei een groep enthousiaste jonge ondernemers bijeengekomen in Ermelo, tijdens de eerste dag van Jong FNRS 2016. Enthousiast geworden? Er is nog plaats in de bijeenkomsten op 31 mei en 21 juni!


more
spacer
spacer
spacer
11 mei 2016
Vooral in de zomermaanden krijgen ondernemers veel te maken met mensen van buitenaf, die graag willen paardrijden. Speciaal voor dat soort eenmalige ritten heeft de FNRS de Overeenkomst Overige Diensten.
spacer
spacer
spacer
9 mei 2016
U kunt het nieuwe boek bestellen bij de KNHS sportaanbiedersdesk door een mail te sturen naar sportaanbiedersdesk@knhs.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, adresgegevens en het gewenste aantal boeken.
spacer
spacer
spacer
11 mei 2016
Op het gebied van (hippische) BHV werkt de FNRS nauw samen met Kompas Veiligheidsgroep en u kunt in samenwerking met dit bedrijf zelf een openbare BHV-training organiseren en volgen.
spacer
spacer
spacer
13 mei 2016
Van 29 juni tot en met 3 juli staat Sportcentrum Papendal weer in het teken van Outdoor Gelderland. U profiteert nu van 2,50 euro FNRS-korting op de entreekaarten!
spacer
spacer
spacer
13 mei 2016
Het fotomateriaal van de FNRS is vernieuwd. Met heel veel dank aan Imadia Photography, HC Groenraven en Manege Rijnenburg zijn er afgelopen dinsdag een heleboel mooie nieuwe foto's gemaakt. De foto's zullen in de loop van het jaar verschijnen in drukwerk en online.
spacer
spacer
FNRS Netwerkgroep - Informatie bedrijfsovername
2
JUNI
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS