Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Terugblik Hippisch Ondernemerscongres
> HC Velsen wint publieksprijs
> Onvergetelijke finaledag Zitcompetitie
> Help ons het congres verbeteren
spacer spacer
Terugblik Hippisch Ondernemerscongres en Horse Event 2017
12 september 2017
Het Hippisch Ondernemerscongres 2017 was wederom een groot succes. Het thema Laten we welzijn had een grote club FNRS-ondernemers naar Ermelo getrokken voor de veertiende editie van het congres. De zestiende editie van Horse Event vroeg dankzij de overvloedige regen om het nodige improvisatietalent.

more
spacer
spacer
spacer
12 september 2017
Het Hippisch Ondernemerscongres organiseren we voor u. Daarom willen we graag weten wat u van deze editie vond. Helpt u ons om het congres te verbeteren? Vul de enquête in!
spacer
spacer
spacer
8 september 2017
Tijdens het Hippisch Ondernemerscongres op het KNHS centrum in Ermelo werd op vrijdag 8 september de Hippische Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Winnaar werd VHL Stables uit Asten. De publieksprijs werd gewonnen door Hippisch Centrum Velsen.
spacer
spacer
spacer
9 september 2017
De vandaag verreden halve finale en finale van de Harry´s Horse Zitcompetitie zullen niet snel worden vergeten. Traditiegetrouw wordt dit sluitstuk van de KNHS-FNRS Zitcompetitie tijdens Horse Event verreden, maar de weergoden besloten anders bij deze 14e editie.
spacer
spacer
spacer
11 september 2017
Zondag 10 september vond de landelijke voorronde van de KNHS-FNRS Springcompetitie 2017/2018 plaats bij Stal Groenendaal in Bunschoten.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
30
OKTOBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS