Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS in gesprek met Dier&Recht
> Ondernemende sportaanbieders verenigen zich!
> Positionering merk FNRS
spacer spacer
FNRS in gesprek met stichting Dier&Recht
11 mei 2018

Dinsdag 10 april werd er op het RTL Nieuws op RTL4 het item ‘misstanden in maneges’ vertoond over een onderzoek dat is gehouden door stichting Dier&Recht naar paardenwelzijn op maneges.

De FNRS betreurt de uitkomsten van het rapport, aangezien zij dierenwelzijn en kwaliteit ontzettend belangrijk vindt. Naar aanleiding van dit rapport heeft de FNRS contact opgenomen met de samenstellers van dit rapport. FNRS-voorzitter Constans Manganas en directeur Haike Blaauw zijn gezamenlijk het gesprek aangegaan met Dier&Recht over de bevindingen van het rapport en de mogelijke vervolgstappen. Klik op Lees meer voor het hele artikel.

 more
spacer
spacer
spacer
11 mei 2018
Wat hebben zwembaden, fitnesscholen en bijvoorbeeld golfbanen gemeen met ruitersportcentra? Juist! Op deze locaties wordt veelal sport en ontspanning aangeboden door een ondernemer. Begin 2018 hebben een groep ondernemende sportaanbieders waaronder FNRS, NLActief, Recron en de NVG zich verenigd om samen hun stem te kunnen laten gelden.
spacer
spacer
spacer
11 mei 2018

Samen staan we sterker. Daarom behartigt de FNRS de belangen van de hippische sector richting andere partijen. De FNRS heeft in haar 9 position papers over belangrijke onderwerpen beschreven wat onze standpunten zijn en hoe wij hoe wij richting geven aan onze activiteiten.

spacer
spacer
spacer
11 mei 2018

Het kabinet werkt samen met de sportwereld aan het eerste sportakkoord. De pas opgerichte groep van ondernemende sportaanbieders schreef een brief aan de Minister van Medische Zorg en Sport over de bijdrage die ondernemende sportaanbieders hieraan kunnen leveren.

spacer
spacer
spacer
11 mei 2018

In de afgelopen jaren zijn er verschillende keurmerken en certificaten bijgekomen in de hippische sector. FNRS onderzoekt of haar positionering op dit moment de juiste is. Het einddoel blijft een onderscheidende positie in kwaliteit, veiligheid en welzijn van de FNRS-bedrijven. De FNRS doet onderzoek naar het imago van het merk FNRS onder leden, ruiters en niet-leden en –ruiters. De resultaten van het onderzoek zullen input geven voor de te nemen stappen.


spacer
spacer
Themabijeenkomst verzekeringen
11
JUNI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS