Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Jaaragenda 2018
> Het laatste nieuws over de Springcompetitie
> Sligro vervangt passen FNRS-leden
> Manege Hooidonk overgestapt naar FNRS
spacer spacer
11 januari 2018

Afgelopen maandag hebben we met ruim tachtig aanwezigen het nieuwe jaar ingeluid tijdens de inmiddels tradionele FNRS-nieuwjaarsborrel. We willen alle aanwezige leden, partners en KNHS-collega's van harte bedanken voor hun komst. Het was een gezellige avond!

Met het eerste evenement van 2018 achter de rug, is het tijd om vooruit te blikken naar de rest van de jaaragenda. Er staan meer dan 25 evenementen, workshops en bijeenkomsten op stapel, dus het belooft weer een actief FNRS-jaar te worden.

Een paar highlights voor de komende periode: op 12 februari organiseren we een workshop bedrijfsovername waarbij ook het handboek Bedrijfsovername gepresenteerd wordt. Sligro organiseert op 5, 12, 19 en 26 maart vier workshops in Sligro-vestigingen voor FNRS-ondernemers over het rendement in de kantine. En op 13 maart geeft FNRS-partner Q4HorseProfile een training Lesgeven met Stijl, ook exclusief voor (instructeurs van) FNRS-leden.

Al deze evenementen en de rest van de plannen voor dit jaar vindt u in de jaaragenda.


more
spacer
spacer
spacer
4 januari 2018
Totaalgroothandel Sligro is al jarenlang partner van de FNRS. FNRS-leden krijgen 3% korting op alle Sligro-aankopen. Om dit duidelijker te maken, worden alle Sligro-passen vervangen.
spacer
spacer
spacer
4 januari 2018
Tussen Kerst en Oud & Nieuw is bij Manege Beukers in Oudkarspel de laatste regioselectie van de KNHS-FNRS Springcompetitie verreden. Alle halve finalisten zijn bekend.
spacer
spacer
spacer
10 januari 2018
De KNHS heeft besloten om vanuit de halve finale geen twaalf, maar zeventien ruiters per categorie af te vaardigen naar de finale van de Sprincompetitie in maart. Dat kan door meer ruimte in het programma.
spacer
spacer
spacer
11 januari 2018
Manege Hooidonk is sinds eind 2017 overgestapt van de Manege & Ruiterbond naar de FNRS. De grote manege, gelegen in het Brabantse Nuenen, is op dit moment nog aspirant-lid.
spacer
spacer
spacer
11 januari 2018
FNRS-bedrijf Puur Terschelling in Terschelling-Oosterend mag zich net als vorig jaar het Leukste uitje van Friesland noemen. Dat blijkt uit de gelijknamige ANWB-verkiezing.
spacer
spacer
spacer
4 januari 2018
In de Miljoenennota 2017 maakte het ministerie van Economische Zaken bekend dat de btw-landbouwregeling per 1 januari 2018 is afgeschaft. Ook de veehandelsregeling is vervallen.
spacer
spacer
FNRS Workshop Bedrijfsovername
12
FEBRUARI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS