Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Themabijeenkomsten voeding & mestonderzoek
> Hippische Ondernemer van het Jaar 2016
> Extra welzijnsinspecties door NVWA
> 11 juni: Dag van het Oudere Paard
spacer spacer
22 & 24 maart: themabijeenkomsten voeding en mestonderzoek

Wilt u weten hoe u kunt besparen op paardenvoeding door aanpassingen in het management? En hoe mestonderzoek ervoor kan zorgen dat u gerichter ontwormt en hoe dat het welzijn van uw dieren en uw portemonnee ten goede komt? Op 22 (Emmeloord) en 24 maart (Uden) organiseert de FNRS in samenwerking met Vente Paardenvoeding en Mestlab.nl een twee interessante themabijeenkomsten voor hippisch ondernemers in Noord- en Zuid-Nederland. U kunt zich aanmelden via de agenda.


more
spacer
spacer
spacer
8 maart 2016
De Stichting HIP organiseert dit jaar voor de elfde keer de Verkiezing van de Hippische Ondernemer van het Jaar. Wordt u Hippische Ondernemer van het Jaar 2016? Geef u dan nu op!
spacer
spacer
spacer
10 maart 2016
Op zaterdag 11 juni organiseert Stichting De Paardenkamp voor het derde jaar op rij de Dag van het Oudere Paard. Met de kortingscode FNRS krijgt u 20% korting op uw kaartje!
spacer
spacer
spacer
2 maart 2016
Inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaan vanaf maart 2016 extra inspecties uitvoeren bij maneges, pensionstallen, fokkerij en en opfok- handel- en trainingsstallen.
spacer
spacer
spacer
9 maart 2016

A.s. zaterdag 12 maart is het zo ver: de finale van de FNRS Springcompetitie op Indoor Brabant. Van 12:00 tot 15:00 strijden de beste manegeruiters in de categorieën S40, S60 en S80 om de prijzen.

spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
14
MAART
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS