Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Vacature Bestuurslid FNRS
> Partner, Rofianda, bestaat 10 jaar
> West Nijl-virus in Duitsland
spacer spacer
Wat betekent de verhoging van het btw-tarief voor u?
2 oktober 2018
Het kabinet verhoogt per 1 januari het verlaagd btw-tarief van 6% naar 9%. Voor hippische ondernemers heeft dat onder meer invloed op de prijs van voedingsmiddelen, dranken (exclusief alcoholische dranken), water, geneesmiddelen, levering van dieren bestemd voor de landbouw (bosbouwpaarden, trekpaarden), slachtpaarden, fokmerries en dekhengsten (gemengd percentage mogelijk bij gebruik in fokkerij voor sport), sportactiviteiten (paardensport) en voorstellingen paardendressuur. Wat voor gevolgen heeft dat voor u als ondernemer? Naast de btw verhoging zijn er nog andere zaken waar u als ondernemer rekening mee moet houden. U kunt er hier meer over lezen.

more
spacer
spacer
spacer
25 september 2018
Wegens het aftreden van één van de bestuursleden is de FNRS per 1 januari 2019 op zoek naar een algemeen bestuurslid. Bent of kent u de geschikte kandidaat voor deze functie? Wijs diegene dan op deze vacature!
spacer
spacer
spacer
26 september 2018
Van 15 tot en met 23 september openden circa 130 maneges hun deuren om (potentiele) klanten te ontvangen. Inmiddels zijn de Open Manegedagen 2018 voorbij en hebben we al veel leuke verhalen gehoord van ondernemers en bezoekers.
spacer
spacer
spacer
26 september 2018
Onze partner Rofianda bestaat in oktober 10 jaar en dit vieren ze met u! Een 10-jarig bestaan kun je niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan en daarom heeft Rofianda een leuke kortingsactie voor u, geldig in oktober.
spacer
spacer
spacer
1 oktober 2018
Afgelopen zaterdag, 29 september, vierde Manege Oostmoer haar 40-jarige jubileum en werd daar een belangrijke eretitel uitgereikt. Henk Kieviet ontving de titel FNRS Ambassadeur van Haike Blaauw.
spacer
spacer
spacer
1 oktober 2018
ERMELO (SRP) – In augustus werd bekend dat er voor het eerst in Duitsland een met het West Nijl-virus (WNV) besmette uil gevonden is. Nu is het West Nijl-virus bij een paard in Duitsland (het gebied van Brandenburg) aangetroffen.
spacer
spacer
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS