Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Probeer ManegePlan nu gratis uit!
> DVB Foundation helpt gehandicaptensport
> De Week van de Veiligheid komt eraan
> Paardrijden bij Zappsport de Battle
spacer spacer
Prinsjesdag; de belangrijkste gevolgen
23 september 2015
De derde dinsdag van de maand zit er weer op, dat betekent dat de rijksbegroting voor 2016 weer bekend is. Net als elk jaar bestaat deze rijksbegroting uit een hoop pagina’s met nog meer informatie. Wat voor gevolgen heeft deze begroting voor u als hippische ondernemer? De FNRS heeft voor haar leden de belangrijkste punten uit de begroting geanalyseerd.

more
spacer
spacer
spacer
13 september 2015
Eerder deze maand meldden wij u dat de Nederlandse Paardensport Academie (NPA) in oprichting is. Op dit moment hebben wij twee opleidingen gepland. Meldt u snel aan.
spacer
spacer
spacer
29 september 2015
Half september vonden de opnames voor Zappsport de Battle, voor de sport paardrijden, plaats. Een mooie manier om de paardensport te promoten.
spacer
spacer
spacer
1 oktober 2015
FNRS-leden die in 2015 nog overstappen op ManegePlan krijgen niet alleen uitgebreide ondersteuning, maar hoeven de laatste maanden van 2015 ook helemaal niets te betalen!
spacer
spacer
spacer
1 oktober 2015
Door de samenwerking tussen Dressuurstal Van Baalen en top ruiters wordt het mogelijk dat gehandicapten kunnen genieten van de paardensport.
spacer
spacer
spacer
1 oktober 2015
Week 41 (5 tot en met 11 oktober) staat jaarlijks in het teken van de nationale ‘Week van de Veiligheid’. In de ‘donkere dagen’ van november en december is de kans op overvallen groter dan in de rest van het jaar. Daarom is het belangrijk dat ondernemingen goed voorbereid de winter in gaan.
spacer
spacer
Opleiding Personeelsmanagement les 1
11
FEBRUARI
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS