Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Contracten nu ook in Duits en Engels
> Nieuwe ledeninlogpagina
> Uw carrouselgroep op Horse Event?
> Open Manegedagen op 17 & 18 september
spacer spacer
Contracten nu ook in het Duits en Engels
1 augustus 2016

Klanten uit het buitenland: ondernemers in de grensstreek en toeristische gebieden hebben er regelmatig mee te maken. Daarom heeft de FNRS een aantal veelgebruikte contracten laten vertalen in het Engels en Duits. FNRS-leden kunnen alle contracten en overeenkomsten gratis downloaden via de contracten- en overeenkomstenpagina op de FNRS-website. 


more
spacer
spacer
spacer
1 augustus 2016
De KNHS en de FNRS zetten zich samen in om nog veel meer mensen kennis te laten maken met de paardensport. Daarom organiseren we op zaterdag 17 en zondag 18 september de landelijke Open Manegedagen. Doet u mee?
spacer
spacer
spacer
29 juli 2016
Heeft u er altijd van gedroomd om samen met uw vereniging of carrouselgroep op Horse Event te rijden? Grijp dan nu uw kans!
spacer
spacer
spacer
29 juli 2016
De FNRS-ledeninlogpagina is vernieuwd! Vanaf nu heeft u alle relevante informatie overzichtelijk bij elkaar, direct nadat u ingelogd bent.
spacer
spacer
spacer
25 juli 2016
Voor alle FNRS-juryleden die niet aanwezig konden zijn tijdens de FNRS Terugkomdagen in februari, organiseert de KNHS een kosteloze herhaling. Op drie plaatsen in Nederland wordt het programma herhaald. Aanvang 19.00 uur.
spacer
spacer
spacer
19 juli 2016
De KNHS en de ANWB hebben hun handen ineen geslagen: de ANWB gaat de KNHS ondersteunen in hun streven naar meer veiligheid in het verkeer voor ruiters, menners en andere verkeersdeelnemers.
spacer
spacer
spacer
8 september 2016
FNRS-partner MestLab.nl, gespecialiseerd in mestonderzoek, heeft een rekenmodel ontwikkeld om uit te rekenen wat de financiële voordelen zijn van mestonderzoek.
spacer
spacer
Hippisch Ondernemerscongres
9
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS