Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Actueel november
> Gesprekken KNHS - Regiobijeenkomsten
> Lancering Menbewijs
> Contributie 2015
> Themabijeenkomsten
spacer spacer
spacer
5 november 2014

In deze editie van de Actueel november nemen we u graag mee in alle ontwikkelen rondom onze branche van hippische ondernemer en delen we nieuws en wetenswaardigheden binnen de FNRS met u.


Het blijkt uit onze gesprekken met de FNRS-leden dat er grote behoefte is aan open en transparante communicatie rondom alle ontwikkelingen. Daarom ontvangt u de komende tijd de Actueel twee keer per maand in plaats van 1 keer per maand. We zullen u extra informeren over het nieuws uit de branche, de ontwikkelingen binnen de organisatie en de voortgang in de samenwerking met de KNHS. 

spacer
spacer
spacer
5 november 2014

Gesprekken met KNHS
Direct na de aanstelling van het nieuwe bestuur, hebben we  begin oktober de samenwerkingsgesprekken met de KNHS hervat. Er is een nieuwe stuurgroep geformeerd, bestaande uit Hidde Frankena, Erna Bronsvoort (bestuursleden KNHS), Richard Kiekebeld, Constans Manganas (bestuursleden FNRS) en John Bierling en Adriaan Vonk (directeuren KNHS en FNRS).

 

Op 9 oktober jl. is de stuurgroep voor het eerst bijeen gekomen. Dit was een goed gesprek, waarin ook meteen de heikele punten zijn besproken (financiën, ruiterpaspoort, regie houden, etc). Maar vooral is er gesproken over het basisuitgangspunt; ondernemers en ruiters trekken gezamenlijk op in de versterking van de paardensector als geheel.

 

spacer
spacer
spacer
5 november 2014

Lancering Menbewijs
Tijdens Paard & Koets is het boek 'Haal je Menbewijs met plezier' en het vernieuwde Menbewijs gelanceerd. Het nieuwe menboek  is een goed voorbeeld van hoe FNRS en KNHS elkaar kunnen versterken.

spacer
spacer
spacer
5 november 2014

De contributie voor 2015 is in de ledenraad vastgesteld.

  • Afspraken zijn als volgt: contributie gaat omhoog met de inflatie (0,9%, niveau september 2014)
  • Bedrag van 150 euro voor keuringen blijft gelijk
  • Betaling contributie kan ineens of in 2 termijnen (februari, juni)
  • De 2% betalingskorting bij ineens betalen via automatische incasso blijft gehandhaafd
  • BUMA en SENA volgen in maart en mei 2015 apart

 

spacer
spacer
spacer
5 november 2014

De FNRS heeft voor 2015 een aantal interessante bijeenkomsten voor u als hippische ondernemer in de planning staan, waarbij kennis en ervaring uit onze branche wordt gedeeld. Anita de Ruiter, accountmanager FNRS, vertelt u graag in deze editie daar alvast meer over. 

 

spacer
spacer
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS