Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Regiofinales Zitcompetitie
> Nieuw proevenboek
> Collectief propaangas?
> Copyright F-proeven
> Gebruik Westernbodem
> Paard&Leven Dag
> FNRS in de regio
> Vacature directeur FNRS
spacer spacer
Regiofinales Zitcompetitie by Harry's Horse van start!
18 juni 2015

Op zondag 14 juni vonden de eerste vier regiofinales plaats van de zitcompetitie 2015. Bij De Lourenshoeve in Den Ham, Stal Groenendaal in Bunschoten, het Meers Paarden Centrum in Nieuw Vennep en Manege Thielen in Tilburg gingen ruim 300 ruiters van start. Alles was super georganiseerd en de locaties zagen er prachtig uit!


more
spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

De FNRS zoekt een nieuwe directeur die, als boegbeeld kan functioneren voor hippische ondernemers. Een ambassadeur die een krachtige visie kan ontwikkelen en implementeren, beschikt over een groot netwerk en de branche in zijn geheel verder kan professionaliseren.

spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om losse FNRS proevenboekjes te bestellen. Uit vragen die wij ontvangen blijkt dat veel ruiters, maar ook ondernemers, werken met een verouderde versie van de proeven en het reglement.

spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

Maakt u gebruik van propaangas op uw bedrijf en lijkt het u interessant om dit gezamelijk in te kopen? Laat het ons weten, dan kunnen wij de mogelijkheden voor u onderzoeken. 

spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

Begin juni vond in Zelhem de Land& Tuinbouwbeurs Achterhoek plaats. Naast de puur agrarische kant was er dit jaar veel aandacht voor paarden. 

spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

Hierbij bent u van harte welkom om op de veelzijdige Paard&Leven Dag inspiratie op te doen. Inspiratie voor het organiseren van activiteiten op uw bedrijf om eigen leden of om nieuwe leden aan te trekken.

spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

De laatste tijd ontstaan er initiatieven waarbij onze F-proeven en/of de naam FNRS zonder toestemming wordt gebruikt door derden. 

spacer
spacer
spacer
18 juni 2015

Op 29 juni a.s. wordt de nieuwe reiningbodem in de Amaliahal gelegd. Graag willen wij u laten weten dat liefhebbers van de westernsport van harte welkom zijn om gebruik te maken van de speciale bodem in de hal op het Nationaal Hippisch Centrum. 

spacer
spacer
Regiofinales FNRS Zitcompetitie
21
JUNI
event more
Blijf ook op de hoogte via
Handige links
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS