FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Voor veel ondernemers is de FNRS-accountmanager het visitekaartje van de FNRS. Door middel van bedrijfsbezoeken vormen ze de schakel tussen de bedrijven en de brancheorganisatie, om er zo van op de hoogte te blijven wat er speelt in de sector en u bij te staan met advies en ondersteuning. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over het accountmanagersteam van de FNRS.

spacer
spacer
spacer
   Afscheid Gertjan Petter

Per 1 mei aanstaande maakt Gertjan Petter de overstap naar de KNHS. Na twee jaar als accountmanager bij de FNRS te hebben gewerkt gaat Gertjan verder als accountmanager bij de sportbond.
 

Gertjan: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier bij de FNRS gewerkt en bijgedragen aan de ontwikkeling als brancheorganisatie. Persoonlijk heb ik het gevoel dat door deze contacten de onderlinge binding tussen de ondernemers en de branchevereniging is versterkt en hoop ik verder dat ik in individuele gevallen mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het oplossen van ondernemersvragen. Ik wil jullie in ieder geval heel hartelijk bedanken voor deze plezierige contacten. Nu ga ik bij de KNHS aan de slag en daar hoop ik ook bij te kunnen dragen aan het slagen van de samenwerking."

Op dit moment zijn er volop gesprekken gaan met kandidaten voor de functie van accountmanager Midden Nederland. Naar verwachting zal de opvolger van Gertjan voor de zomer van start gaan. Met de toevoeging van Sanne van Mulllekom komt het totaal aantal FNRS-accountmanagers uiteindelijk op vier. Met dit team kunnen we heel Nederland op maat bedienen en staat we zo dicht mogelijk bij de leden.

 

   Wat doen de acccountmanagers?

Om u te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden, zijn er de FNRS-accountmanagers. Zij komen langs op de bedrijven om u te voorzien van advies en informatie. 

Het accountteam heeft als belangrijkste doelstelling om het contact tussen (potentiele) FNRS-leden en de brancheorganisatie te versterken. Het verbinden van ondernemers is daarbij een belangrijke functie. Dit wordt gedaan vanuit twee hoofdtaken: het geven van adviezen aan bestaande leden en het bijwonen van bijeenkomsten en regionale initiatieven.

De accountmanagers onderhouden nauwe contacten met de KNHS en andere partners van de FNRS, zodat zij u op alle mogelijke vlakken kunnen ondersteunen bij het ondernemen. Van opleidingen tot voermanagement en van advies over instructeurs tot de promotie van uw bedrijf.

Plan een afspraak met uw accountmanager


 Swaen Brink
 Anita de Ruiter
 Sanne van Mullekom
 
spacer
   Wie zijn de accountmanagers?

Swaen Brink is de accountmanager voor Noord-Nederland. Anita de Ruiter is de accountmanager voor Zuidwest-Nederland. Sanne van Mullekom gaat zich richten op Limburg en Zuid-Oost Brabant. Voor de regio midden hopen wij zo snel mogelijk een nieuwe accountmanager aan te kunnen nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Ondernemersdesk.

 

  Telefoon ondernemers: 088- 02 24 300
  WhatsApp ondernemers: 0627162696
 
E-mail: ondernemersdesk@fnrs.nl
   


   Extra accountmanager Zuid-Nederland

Voor de regio Zuid-Nederland komt Sanne van Mullekom het FNRS-accountmanagersteam versterken. Zij is mede-eigenaar van RSC Seurenheide, portefeullehouder recreatiesport bij de KNHS en voormalig ledenraadslid van de FNRS.

Ze stelt zich even voor: "Hallo, ik ben Sanne van Mullekom, hippisch ondernemer van 35 jaar, moeder van een 2,5-jarige dochter, instructeur, freestyle-instructeur en docent, portefeuillehouder recreatiesport voor de KNHS regio Limburg, maar bovenal mensenmens met een overlopende passie voor paarden. Samen met Paul Janssen en mijn team run ik Ruitersportcentrum Seurenheide in Well, een FNRS-bedrijf met vier sterren, bestaande uit een manege en trainingsstal.


Ontwikkeling
Ik ben van mijn zevende tot mijn zestiende manegeruiter geweest op het bedrijf dat ik nu run. Voor mijn afstudeerproject van de opleiding HBO Paardenhouderij kwam ik weer op RSC Seurenheide terecht en werd verliefd op de ondernemer, Paul. Bij RSC Seurenheide kwam ik terug op de plek waar ik me thuis voelde. Paul en ik hebben samen met de vele fijne mensen die we om ons heen hadden de schouders eronder gezet en hard gewerkt, wat geresulteerd heeft in een goedlopend manegebedrijf en een tot op internationaal niveau presterende springstal. Daarbij zijn we altijd op zoek naar ontwikkeling, ontwikkeling van ruiters, paarden, medewerkers en onszelf!


Samen
Ik heb een geweldig team om mij heen gebouwd en opgeleid, wat maakt dat ik nu tijd en ruimte krijg voor een volgende stap. Ik vind het leuk om kennis te delen en ik vind het leuk om mensen energie te geven, zodat zij weer andere mensen energie kunnen geven. Ik luister graag naar mensen om ze te helpen daar waar ik kan, om uiteindelijk samen groeien! Het belangrijkste voor mij is om het samen te doen: samen werken, samen onze passie delen, samen lachen en samen naar een hoger plan komen! Dat is ook wat ik wil uitdragen bij de FNRS."

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.