Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Gezocht :

Allround stalmedewerker

Anky van Grunsven Dressage Horses BV

Bedrijfsomschrijving
Per 1 augustus is het Anky Education Center op zoek naar een allround stalmedewerker! Het Anky Education Center is het trainingscentrum van Anky van Grunsven, waarbij er op internationaal niveau paarden worden getraind en ruiters worden opgeleid.
Functiebeschrijving
Als allround stalmedewerker houd je jezelf bezig en neem je de verantwoordelijkheid over alle stalwerkzaamheden op het Anky Education Center. Al onze paarden komen gemiddeld 4 keer per dag hun stal uit dus hierdoor ben je veel met de paarden zelf bezig. Onder de allround werkzaamheden behoren o.a. het uitmesten, paarden naar de wei en molen brengen, longeren en tuig schoonmaken, maar daarnaast ook het klaarmaken van de paarden voor Anky en de stalruiters en ze na het rijden naverzorgen. Ook assisteren bij de dierenarts, tandarts, hoefsmid, groomen op wedstrijd e.d. behoren tot de taken.
Profiel
We zoeken een persoon die (ruime) ervaring heeft in het werken op een sportstal en/of in leidinggeven, aangezien degene op termijn ook verantwoordelijkheden kunnen moeten worden toegewezen. Op de dagen dat de stalmanager niet aanwezig is, zal de persoon met deze functie de leiding nemen. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent, initiatief kunt nemen en leiding kunt geven. Daarnaast dien je goed in teamverband te kunnen werken en ga je secuur te werk. De voorkeur gaat uit naar een persoon met een BE-rijbewijs, vereiste is een autorijbewijs.
Aanbod
Het is een fulltimebaan gebaseerd op een 5-daagse werkweek. Het is mogelijk om een voorkeur in werkdagen aan te geven, echter is het niet mogelijk om vaste werkdagen toegewezen te krijgen en is het belangrijk dat je ook in de weekenden flexibel in te plannen bent. Tegen kostprijs kun je een appartement op het centrum huren, daarnaast kun je kosteloos een paard stallen. We bieden de mogelijkheid om te kunnen doorgroeien in management-verantwoordelijkheden en wanneer mogelijk kun je lessen volgen van onze stalruiter. Sta jij stevig in je schoenen, heb je de ambitie om verantwoordelijkheden op je te nemen en steek jij graag je handen uit de mouwen? Neem dan snel contact op via het e-mailadres of telefoonnummer welke staan omschreven in de details!

Geïnteresseerd of vragen?

Yasmin Demper
Bolst 13
5469 SC
Erp
0413213117